CBIPSI Otto Sylt de Tapa Madre NutriCross
foto Otto Sylt
foto Otto Sylt

Otto Sylt

Salsitxers

Rambla Catalunya, 133

Telèfon: 93 237 54 61

www.grupnolla.com

Avantatges del carnet de soci

A més de permetre'ns identificar-nos com a membres del nostre Club, pretenem que aquesta no sigui l'única funció del carnet de soci i és per això que, de moment, presentant aquest carnet, tindreu els següents avantatges en els establiments que es relacionen a continuació:

  • Llibreria Punt i a part; Comte Borrell, 225; Barcelona: descompte d'un 10%.
  • Òptica Campo; Provença, 75; Barcelona: descompte d'un 20%.
  • GM Esports; Avinguda Carrilet 214; l'Hospitalet de Llobregat (Tel. 933374280): 15% de descompte en bambes i 10% de descompte en la resta de productes. Tenen moltes bambes. Queden excloses d'aquest descompte altres ofertes o rebaixes que tingui la botiga.
  • Viatges Eslavis; Entença, 132; Barcelona: descomptes en els imports dels viatges.
  • Per als jugadors i jugadores del Club, 25% de descompte per inscriure's com abonat a les instal·lacions esportives del pavelló i 10% de descompte en la quota mensual.
  • Per a la resta de socis del Club, 10% de descompte en la quota mensual d'abonat a les instal·lacions esportives del pavelló.

Des de la Junta Directiva seguim treballant amb l'objectiu d'ampliar-ne les seves possibilitats d'ús. Conseqüentment, tan bon punt tinguem més ofertes, us les comunicarem oportunament.

En cas de pèrdua o de deteriorament, te'n proporcionarem un de nou, prèvia sol·licitud al Departament de Secretaria.

facebook twitter instagram wordpress youtube linkedin